Haken met Sandra

Verzenden en Afhalen

Nadat u een product of meerdere producten heeft gevonden is het mogelijk om te kiezen uit verschillende opties om in bezit te komen van uw bestelling!

Verzenden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling te verzenden. Dit gebeurt via PostNL. Wij streven ernaar om onze bestellingen binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Wij zijn als webshop ook afhankelijk van onze leveranciers/groothandels. Wanneer bepaalde producten niet op voorraad zijn zullen we u daarvan  tijdig op de hoogte brengen middels een mail. Voor het verzenden van bestellingen moeten we helaas wel verzendkosten in rekening brengen. Er wordt in onze webshop onderscheidt gemaakt tussen twee soorten bezorgkosten. Producten die door de brievenbus kunnen zullen worden verzonden als brievenbuspakket en hiervoor betaald u €2,65. De pakketten die niet door de brievenbus passen en via de pakketdienst worden geleverd zullen verzendkosten van €4.50 bedragen. Wanneer u een bestelling plaatst met een aankoopwaarde van meer dan €35,- betaald u geen verzendkosten en nemen wij deze voor onze rekening! Betalen kan via de bekende methode Ideal of een overschrijving.

Afhalen

Naast het opsturen van de bestelling is het ook mogelijk om deze op te komen halen. Wij zijn en blijven uitsluitend een webshop, maar het afhalen van bestellingen is voornamelijk in het leven geroepen om klanten uit de regio(of natuurlijk ook daarbuiten) tegemoet te komen en hun bestelling zelf op te laten halen en zelfs achteraf te betalen. Wanneer u deze manier kiest betaald u uiteraard geen verzendkosten en bepaalt u zelf in overleg met ons wanneer u uw bestelling meeneemt. Na het plaatsen van een bestelling kunt kiezen voor de optie ‘PostNL’ en ‘Afhalen op Afspraak’. Kies hierbij de tweede optie. Vervolgens kunt u op het volgende scherm, na het invullen van uw gegevens, kiezen voor de gewenste betaalmethode. Net zoals bij het verzenden kunt u vooraf betalen via Ideal of een overschrijving. Bij het afhalen van een bestelling bieden we u nog een extra optie! U kunt na het maken van een afspraak ook betalen wanneer u de bestelling bij ons komt ophalen. Dit kan gewoon contant, maar we beschikken ook over een PIN-systeem waarmee u dus met uw bankpas kunt betalen. Dus ook bij ons geldt….Klein bedrag, Pinnen mag!!

Ons afhaaladres is :

Sluisweg 4

6626 KK, Alphen a/d Maas

Het is dus wel van belang om bij het afhalen even contact met ons te zoeken om een afspraak te maken. Aangezien we geen winkel aan huis hebben moeten we kijken wanneer het u en ons schikt. Een afspraak maken kan op de drie onderstaande manieren:

E-mail: hakenmetsandra@outlook.com

Via een Persoonlijk bericht op onze Facebookpagina

(Via beide kanalen  zijn we 24 uur per dag bereikbaar, antwoord binnen een dag)

Telefoon: +31618444283

(Bereikbaar van  ma. t/m vr. 16.00 uur tot 20.00 uur en za. van 15.00 uur tot 17.00 uur )